Pages

Rabu, 10 Mei 2017

Cara Guna Ronella Mommy Relief


Haaa. mesti korang tertanya-tanya. Macam mana la cara guna Ronella Mommy Relief. 

Ronella Mommy Relief ni dalam bentuk roll on. So mudah sangat la nak guna. Bila nak guna just roll on jer kat tempat kita rasa nak sapu dan sakit-sakit or lenguh-lenguh tu. 

Mudah, cepat dan jimat penggunaanya bila dalam bentuk roll on ni. Takder la kita risau tumpah ke, especially bila kita letak dalam handbag angkut ke sana sini. Biasa la pompuan kan, especially bila hamil, mesti nak angkut segala tok nenek dalam handbag.

Sebab tu la, Ronella reka khas Mommy Relief dalam bentuk roll on. Haa, macam tu jer la cara guna Ronella Mommy Relief ni. Senang kan? Tak payah nak susahkan diri letak-letak minyak atas tapak tangan, pastu gigih menyapunya hehhe. Sesilap belum sapu lagi dah tumpah dulu. Alahai, ibu mengandung kan, kekadang ada jer tak kena hihihi.


So, apa tunggu lagi. Cepat contact saya tru whatsapp atau telegram untuk pembelian. Dan saya nak ucapkan selamat menikmati hari-hari indah sebagai ibu hamil. Arghh, rindu nak rasa baby kick dalam perut :)