Pages

Ahad, 14 Mei 2017

Mini Essential Oil

Kecil kecil cili padi, bukan sekadar kecil biasa tapi kecil berisi. Sekali gigit makan, boleh berapi bibir. Tapi makin pedas tu nikmatnya makin terasa kan? Bertambah-tambah makan nasiknya lauk pedas-pedas ni. Nyumsss. Amboi kalau cerita bab makan, sukaaa :P

Macam tu jugak la dengan Ronella mini essential oil ni.

Comelkan mini EO ni? 



Bukan sebarang kecik yer, berbaloi-baloi miliki koleksi eo mini ni. Affordable price, mudah dibawa ke mana saja dan kita boleh try dulu semua koleksi bau eo Ronella yang ada. Lepas try yang mini, korang boleh beli yang saiz 10ml ikut citarasa korang nak sebab dah ada pengalaman guna eo saiz mini punya.

Kepada anda yang ingin mencuba pelbagai aroma dan manfaat essential oil ini, boleh dapatkan daripada saya. Kecik-kecik cili padi, dah cuba mahu lagi!